Bătaie cu securea la Mătăsari

Un bărbat, care locuieşte fără forme legale în comuna Mătăsari, este cercetat pentru aceleaşi infracţiuni, de către poliţişti ai Poliţiei Comunale Mătăsari.

 În data de 06.06.2011, orele 23:25, poliţiştii au fost sesizaţi telefonic despre faptul că în spatele Dispensarului Veterinar Mătăsari, sunt două persoane au conflict. Ajunşi imediat la faţa locului, poliţiştii i-au identificat şi imobilizat pe D.F., de 42 ani, din comuna Cotnari, judeţul Iaşi şi B.C., de 42 ani, din comuna Ghergheşti, judeţul Vaslui, ambii locuind fără forme legale în comuna Mătăsari.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că D.F. l-a agresat fizic pe B.C. . Mai mult, asupra lui D.F. a fost găsită o secure.

B.C. a fost condus la Centrul de Permanenţă Mătăsari pentru acordarea de îngrijiri medicale, stabilindu-se că acesta prezintă traumatism de piramidă nazală şi excoriaţii la nivelul feţei.

Partea vătămată a refuzat transportarea la o unitate medicală, dar a formulat plângere penală, suspectul D.F. fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi port, fără drept, în locuri publice a unui obiect confecţionat anume pentru tăiere sau lovire.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: