Bătaie la un bar din Târgu Jiu

Pe numele unui tânăr, iniţial reţinut pe timp de 24 de ore, de către poliţişti ai Biroului Investigaţii Criminale Tg. Jiu ,pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a fost emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 20 de zile. Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

La data de 13.08.2011, ora 04:50,  Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către dispecerul unei firme de pază, despre faptul că într-un bar din municipiu, s-a produs o altercaţie între doi tineri.

Din investigaţiile şi cercetările efectuate de către poliţişti ai Poliţiei Municipiului Tg. Jiu a rezultat că P.B., de 24 ani şi S.G.C., de 29 ani, ambii din municipiul Tg.Jiu, aflându-se în localul public, au avut un conflict spontan, produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Conflictul a degenerat, ocazie cu care P.B. a exercitat acte de violenţă asupra lui S.C.G. . Prin scandalul provocat, P.B. a tulburat ordinea şi liniştea publică în local, faptele comise aducând atingere bunelor moravuri, după care a plecat de la faţa locului.

Acţionând cu operativitate, poliţiştii l-au depistat pe suspect la scurt timp, pe raza municipiului Tg. Jiu şi l-au condus la sediul Poliţiei.

Urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au dispus faţă de P.B., măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În data de 14 august a.c., suspectul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă, Parchetului, respectiv Judecătoriei Tg.Jiu. Propunerea poliţiştilor a fost confirmată de către  unitatea de parchet şi instanţa de judecată, pe numele suspectului fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 20 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 321 alin. 1 din Codul Penal.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, iar poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: