Bătălie mare pentru conducerea unei societăți a CE Oltenia

Cel puțin șase persoane ar fi interesate să ocupe postul de director executiv la Medservim. Vineri, 1 septembrie, este ultima zi de depuneri a candidaturilor la selecția organizată de CE Oltenia pentru acest post.

Unul dintre cei care și-ar fi depus candidatura este Dan Viașu, contabilul șef al unității. Și despre Eduard Lădaru, membru ALDE și consilier local la Târgu Jiu, se vorbește că ar fi interesat. Social-democratul Marius Vlaicu este un alt posibil candidat, la fel ca și Eftimie Popescu-consilier local ALDE la Bumbești Jiu. Și Ion Cojocaru, consilier local ALDE la Motru vrea să conducă MedservMin. Ar fi posibilă și o candidatură a lui Ion Rușeț, cel care a condus interimar unitatea până spre finalul lunii august.

Marius Vlaicu, în prezent inginer în cadrul Direcției de Resurse Umane, la Serviciul de Relații de Muncă și Dialog Social, din cadrul CE Oltenia, spune că lasă pe ultima zi depunerea candidaturii. ”Nu mi-am depus candidatura. Încă mai analizez. Trebuie să fac o analiză din toate punctele de vedere. Și profesională, și financiară, și resurse umane, buget de timp. Vineri, ora 15, este termenul limită, mă mai gândesc”, a declarat Marius Vlaicu.

Prin târg se vorbește și că Eduard Lădaru vrea acest post, însă acesta spune că nu este interesat. ”Nu sunt interesat. Nu am avut niciun plan în sensul acesta”, a spus Lădaru.

Și Ion Rușeț a spus că nu dorește să candideze. În schimb, Ion Cojocaru, cel care în trecut a condus și Unitatea de Execuție Foraje (UEF) Motru, este convins că va putea aduce MedservMin pe drumul cel bun. ”S-ar putea vineri să o depun, n-am depus-o până acum. Consider că sunt un foarte bun manager. Am înțeles că au nevoie de un manager bun”, a explicat Ion Cojocaru.

Vizualizări: 1,750

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: