Bătălie pentru cele mai bine plătite posturi din Complexul Oltenia

Bătălia pentru posturile din Consiliul de Supraveghere şi din Directoratul Complexului Energetic Oltenia este în toi. Peste zece zile vom afla câştigătorii. Cei din directorat se bat pentru salarii care pot depăşi 25.000 de lei pe lună, dar şi cei din Consiliul de Supraveghere vor câştiga de două ori cât un miner, pentru o şedinţă de doar câteva ore.

Mandatul celor şapte membri ai Consiliului de Supraveghere va expira în 10 zile. În acest moment sunt selectate persoanele care să facă parte din noul Consiliu, cinci desemnate de Ministerul Economiei şi două de către Fondul Proprietatea. Cel puţin un membru din actualul Consiliu, gorjeanul Gavril Baican, nu îşi va mai depune CV pentru ocuparea unui nou mandat. Deputatul PDL Gorj Severus Militaru speră că cei şapte membri care vor alcătui Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia provin din sistemul minier şi energetic, pentru că această companie are nevoie de profesionişti.

Cât câştigă şefii CE Oltenia

Directoratul Complexului Energetic Oltenia este format din cinci persoane, preşedinte fiind Constantin Bălăşoiu. Potrivit unei hotărâri AGA, veniturile acestora pot depăşi 25.000 de lei pe lună. „Fixează limitele generale ale remuneraţiei membrilor directoratului între 17.313 lei şi 25.970 lei lunar, brut. Remuneraţia se va acorda de la data numirii în funcţie, corelat cu gradul de îndeplinire a criteriilor şi

obiectivelor de performanţă, anexă la contractul de mandat al membrilor Directoratului”, se arată în hotărârea AGA.

Nici cei şapte membri ai Consiliului de Supraveghere nu au fost uitaţi. Aceştia pot câştiga până la cinci mii de lei, chiar dacă se întrunesc o singură dată pe lună. Asta pentru că aşa s-a stabilit într-o hotărâre AGA: „Stabileşte remuneraţia membrilor Consiliului de Supraveghere al Societăţii Comerciale Complexul Energetic Oltenia - S.A. la valoarea de 20% din remuneraţia lunara a Directorului General Executiv - Preşedinte al Directoratului”.

Consiliul de SupraveghereUntescu Marius Eugen – Preşedinte

Viorel Marian- Membru

Baican Gavril - Membru

Gherghelaş Dan Nicolae - Membru

Udrişte Gheorghe - Membru

Naftali Daniel Adrian - Membru

Florescu Radu Mircea - Membru

Directorat 

Bălăşoiu Constantin – Preşedinte

Motocu Marian –Membru

Ogârlaci Vasile - Membru

Nica Veronica – Membru

Alecu Sorin – Membru

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: