Bătălie pentru locul 6 la Cluj

Pandurii ar putea să urce pe locul 6 după această etapă. Pentru asta însă trebuie să bată sâmbătă la Cluj în faţa unei echipe ce nu a mai pierdut de 7 etape. „Şepcile roşii” sunt de nebătut de la instalarea lui Claudiu Niculescu pe bancă astfel că pandurii au parte de un nou duel infernal.

Universitatea Cluj – Pandurii, Stadion „Cluj Arena”, sâmbătă ora 17, în direct la DigiSport

U Cluj: Bornescu – Dorinel Popa, Pele, Szukala, Mendy – Hoban, Cristescu – Cojocnean, Boştină, Grozav – Tony. Antrenor: Claudiu Niculescu

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Cardoso, Rada, Vlad – Voiculeţ, Pintilii, Nistor – Maxim, Lemnaru, Ibeh.      Antrenor: Petre Grigoraş.

Miza e locul 6

Pandurii au şansa sâmbătă să urce pe locul 6. O victorie în meciul direct cu U Cluj plus o înfrângere a Oţelului cu Tg Mureş i-ar duce acolo pe Voiculeţ şi compania. Gorjenii pleacă însă cu şansa a doua. Bilanţul slab din deplasări al pandurilor dar şi forma de moment a clujenilor îi dau pe ultimii favoriţi. Cu Niculescu pe bancă, U n-a mai pierdut de 7 meciuri. „E un meci ca oricare altul. Chiar dacă nu am reuşit un rezultat pozitiv la Mediaş, a fost şi acesta un meci tratat serios. Vom încerca deci să obţinem un rezultat pozitiv, clasamentul s-a strâns la mijloc. Am înţeles că în ultima perioadă terenul de la Cluj este mai bun. Sigur că echipa care pasează mai mult va fi mai dezavantajată, iar după cum am jucat în ultimul timp noi vom avea de suferit. Şi U Cluj are jucători buni, tehnici, este o echipă care nu a mai pierdut de şapte jocuri, acasă joacă bine, a câştigat ultimele trei meciuri de pe teren propriu sub comanda lui Claudiu Niculescu. Va fi un meci foarte greu”, crede secundul lui Grigoraş, Marian Dinu.

Nu sunt deloc relaxaţi

Pandurii neaga ca nu mai au motivatie in acest final de sezon. Miza trupei lui Grigoras e locul 6 pentru care trebuie sa se lupte insa cu Otelul Galati si U Cluj. Elevii lui Grigoraş au dat cu piciorul mai multor puncte în partidele cu Astra, Oţelul sau Vaslui iar acum regretă acest lucru. Au fost rezultate slabe dar nu din cauza unui joc slab prestat. Am avut şi ghinion. Cu Steaua, Dinamo, la Mediaş am jucat foarte bine, dar nu am câştigat. Am pierdut puncte multe, ca şi în tur.

Dacă e să ne gândim la punctele pierdute şi în tur şi în retur cred că eram şi noi în primele cinci. Lipsa de experienţă ne-a costat în multe partide. Avem 39 de puncte şi vrem să strângem cât mai multe”, crede golgeterul Lemnaru. „Avem o diferenţă de 6 puncte faţă de Ceahlăul, iar parcursul pe care îl avem nu este uşor. Vom încerca să câştigăm la U Cluj, mai ales că o să avem un meci greu acasă cu Sportul, o echipă din zona retrogradării, dar după cum au jucat, sunt convins că nu vor retrograda. La Târgu Mureş au fost dezavantajaţi, şi-au creat ocazii. Cu oricine însă, noi încercăm să luăm punctele”, adaugă şi Dinu.

„Suntem într-o perioadă ceva mai delicată, avem mulţi jucători la limita suspendării. Deja Viera este suspendat, iar unii jucători, Maxim sau Pintilii au ceva probleme medicale, stafful tehnic face eforturi să-i recupereze.”

Marian Dinu, antrenor secund Pandurii

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: