Bătăuşii din Plopşoru, duşi în arestul poliţiei

Trei bărbaţi au ajuns în arestul poliţiei după ce au fost implicaţi în mai multe scandaluri pe raza localităţii Plopşoru. Cei trei au bătut măr, fără explicaţii, un şofer pe care l-au oprit în trafic. Apoi au mers la un restaurant la Izvoare, unde s-au mai luat la trântă cu alte două persoane.

Cei trei bărbaţi de 22, 25 şi respectiv 36 de ani sunt acuzaţi că, în noaptea de 30 spre 31 martie, în timp ce se deplasau cu autoturismul pe raza drumului european 79 pe raza localităţii Plopşoru au blocat în trafic un autovehicul ce se deplasa din sens opus şi, fără niciun motiv, l-au agresat fizic pe conducătorul acestuia, provocându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 65-70 de zile de îngrijiri medicale. „Din cercetări a reieşit faptul că unul dintre agresori, conducătorul autoturismului, avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În aceeaşi noapte, imediat după producerea evenimentului, cei trei s-au deplasat la un local de alimentaţie publică de pe raza comunei Plopşoru, unde fără motiv au agresat fizic doi clienţi”, a declarat Florin Roşca, inspector principal în cadrul IPJ Gorj.

Urmare a probatorului administrat, cei trei agresori au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduşi în centrul de reţinere şi arestare al IPJ Gorj. Cei trei au dat explicaţii în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Procurorii vor stabili ce pedeapsă vor primi cei trei învinuiţi.

Vizualizări: 281

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: