Bate-ţi femeia, române!

Dar bate-o cum mi-a zis mie un bătăuş nu atât de profesie cât mai mult de vocaţie, săptămâna trecută: DACĂ TOT ÎL BAȚI, BATE-L BINE! „Dacă nu-i altoieşti bine, mereu vin cu pretenţii pe urmă, ba că plângere, ba că să te bată şi ei, complicaţii din astea. Dar dacă-i baţi bine nu mai auzi nimic de ei”. Aşa mi-a zis omul.
Cam pe acelaşi sistem a bătut-o şi Palesică ăla pe salvamontistă. Bine, frate! Directă de stânga la bărbie, apoi croşeu de dreapta direct în nas. KO pe loc. Mai-mai să moară, de aia nici n-a făcut plângere. C-a bătut-o bine. Aşa că Palesică e liber pe străzi acum, să facă (el, nu poliția) legea prin Valea Jiului, acea gaură infectă de iad cu miros de fund nespălat. Că deh, aşa e sistemul nostru de drept, împrumutat de la romani, de la greci sau de unde dracului am învățat noi că victima (deși se presupune că îi e frică de moare să nu și-o mai ia și pe viitor) e musai să facă plângere ca să-l pedepsim pe agresor. Sistemul p**ii.
Am întrebat avocați, revoltat: dar, stai, frate, omorul de ce-l pedepsim atunci? Că doar nici mortul nu face plângere. Aaa, păi e gravitatea faptei, cică. Se presupune că să mori e rău, cică. Dar de ce e așa rău să mori? Poate mie îmi place să mor, lăsați omul în pace dacă mortul vesel n-a făcut plângere, animalelor! Păi nu, boss, că nu e rău pentru tine să mori, e rău pentru stat. Că statul ia impozite și taxe de la tine, așa că dacă încetezi să contribui din cauza unui criminal, vine și-l pedepsește. Aha, deci pentru mine e bine să mor. Treaba ta, cică.
Și bate-ți și copiii, române, nu uita de copii! Ăia sunt mai căcăcioși, sigur nu fac plângere. Plus că sunt mult mai ușor de bătut, mai ales ăia mici, de 2-3 ani, ca să nu mai zic de plângăcioasele alea de fetițe, da-le-am în gură ca la coasă să le dăm. Bocesc un pic (dacă nu bagi bine spaima-n ei), dar apoi nu zic nici pâs. Dacă se trezește nevasta să comenteze, știi deja ce ai de făcut. Pac, o carabă direct în muianol. De ce? Lasă că știe ea de ce!
Palesică și ăilalți ca el o să continue să bată liberi în România, cu poliția căcându-se pe ea la mese alăturate sau poate chiar amuzându-se cu ei, la aceeași masă. O să bată bine, frate. Atât de bine încât bătuții să nu le facă plângere. Pentru că fraierii știu deja că, dacă fac plângere, o să fie bătuți din nou. Și doare.
PS - știți de fata aia din Timișoara bătută de prietenul ei timp de 22 de ore, de nu mai are păr în cap acum și nici nu-i mai crește, plus niște semne rămase pe viață pe față? Ea a fost destul de supărată, așa că a făcut plângere. 10 luni a luat băiatul. Dintre care patru a făcut deja la domiciliu. Mai scrie o carte despre cum să-ți bați nevasta corect și, cu puțin noroc, nu-l prinde Ziua Femeii (La Mulți Ani, mămică, ia de-aici un ghiocel și-un cot în gură) tot la pârnaie. Apoi o să fie bine mersi și nu e problemă, că știe deja unde stă tipa. Deci chiar nu e mare șmecherie să faci plângere.
PPS - am uitat de animale. În animale dă cât vrei, dă și cu picioarele, din partea statului, că doar ele e proaste și nu știe să vorbească, deci cum plm să facă plângere, m-ai înțeles?

Vizualizări: 710

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: