Bătrân din Glogova, prădat de doi tineri

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au identificat cu operativitate suspecţii unui furt din locuinţă, comis în dauna unui bătrân de 81 de ani, din comuna Glogova. Bunurile au fost recuperate şi restituite părţii vătămate, iar pe numele suspecţilor a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

În data de 29.11.2011, orele 13:00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi de către P.G., de 81 ani, din comuna Glogova, despre faptul că, în noaptea de 28 spre 29 noiembrie a.c., persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinţei sale, iar de aici au sustras mai multe bunuri.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul Secţie 3 de Poliţie Rurală Motru. Efectuând cercetarea locului faptei, poliţiştii au constatat că suspecţii, dislocând o porţiune din gard, au pătruns în curtea părţii vătămate şi i-au sustras un motor electric, dar şi alte bunuri, valoarea prejudiciului cauzat fiind estimată  la suma de 700 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt R.G.A., de 19 ani, un minor de 16 ani, ambii din comuna Glogova şi D.R., de 18 ani, din comuna Cătunele.

Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.

Suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: