Bătrân jefuit de cinci persoane

În data de 26.04.2010, orele 15:11, Postul de Poliţie Aninoasa a fost sesizat prin apelul de urgenţă 112 de către M.E., de 76 ani, din satul Sterpoaia, cu privire la faptul că patru femei însoţite de un bărbat, ce se deplasau cu un microbuz de culoare neagră, au profitat de neatenţia acesteia şi i-au sustras din locuinţă suma de 360 lei.

La nivelul I.P.J. Gorj s-a instituit acţiunea “NĂVODUL”, ocazie cu care poliţiştii din Ţicleni au identificat autovehiculul cu care se deplasau suspecţii, pe strada Aleea Sterpoaia, din localitate.

Autovehiculul era condus de către D.V., de 24 ani, din municipiul Craiova, judeţul Gorj, al cărui permis era suspendat, acesta fiind însoţit de către 6 femei, cu vârste cuprinse între 17 şi 29 de ani şi de un tânăr de 22 ani, din municipiul Craiova , judeţul Dolj.

Persoanele identificate au fost conduse la sediul Poliţei oraşului Tg-Cărbuneşti, în cauză fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

De asemenea, conducătorul auto este cercetat pentru infracţiunea conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în perioada de suspendare a acestui drept.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: