Bătrână rătăcită, găsită de jandarmi

Duminică, 22 septembrie a.c., în jurul orelor 18.07, la Inspectoratul de Jandarmi Județean "Tudor Vladimirescu” Gorj – compartimentul Monitorizare Misiuni și Evenimente, a fost primit un apel telefonic efectuat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, prin care o persoană din din localitatea Baia de Fier,  a sesizat faptul că numita G.D. de 77 ani, domiciliată în comuna Baia de Fier, județul Gorj, a plecat în dimineața zilei, în jurul orelor 05.00 cu un grup de cinci persoane după ciuperci pe Muntele Glabenu, s-a rătăcit și nu a mai sosit la punctul de întâlnire.

După preluarea apelului, în căutarea persoanei rătăcite au fost direcționate două patrule de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere Ordine Publică Novaci și Postul Montan Rânca, care au început căutările pe versanții muntelui Catalinu și Galbenu, pe drumul forestier și în apropierea unei mine de grafit din zonă.

La orele 20.50, persoana căutată a fost identificată de către efectivele de jandarmi din Novaci, pe vârful muntelui Catalinu, la o stână de oi. După preluarea acesteia, a fost condusă la domiciliul său de către efectivele de jandarmi, care și-au reluat misiunea

COMPARTIMENTUL INFORMARE,  RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: