Bătut de copiii avocatului Ulmet

Copiii cunoscutului avocat Ulmet au provocat vineri un scandal în plină stradă, după ce s-au enervat pe un participant la trafic. Şoferul a îndrăznit să-i deranjeze pe tinerii, care fără să stea prea mult pe gânduri s-au năpustit asupra lui.

Cei doi fraţi au început să împartă pumni şi picioare gorjeanului, care nu a ştiut cu cine s-a pus. „ Eu ieşeam de pe o străduţă şi în faţa mea erau cei doi tineri. I-am claxonat să se dea la o parte şi nu au vrut. Am deschis geamul şi le-am spus să mă lase să trec  şi să nu încurcăm circulaţia. Nu au vrut şi au venit la mine, au băgat mâna în maşină, m-au luat de gât, m-au scos afară şi au dat cu pumnii şi cu picioarele în mine. A venit un jandarm şi l-au lovit şi pe el. Nu este posibil aşa ceva. S-au năpustit şi asupra maşinii. Sunt copiii domnului avocat Ulmet şi îşi permit, că dacă erau unii de rând nu făceau aşa ceva”, a povestit victima.

Jandarmul a aplanat conflictul

Un jandarm ajutat de trecători a reuşit să aplaneze conflictul până când au ajuns la faţa locului colegii de la intervenţie rapidă. „Jandarmul asigura paza la Direcţia de Asistenţă Socială şi, când a văzut conflictul, a fugit la faţa locului şi a încercat să-i despartă pe tineri de cetăţeanul pe care-l loveau. În sprijinul jandarmului au sărit şi câţiva trecători, iar apoi au ajuns la faţa locului colegii lui. De precizat este faptul că jandarmul nu a fost lovit, dar poate au existat câteva gesturi necontrolate între el şi participanţii la scandal”, a declarat Alin Ivan, purtător de cuvânt al IJJ Gorj.

Tinerii care au provocat scandalul au fost sancţionaţi cu câte 500 de lei amendă şi, după ce au coborât din duba jandarmeriei, s-au făcut nevăzuţi. Tatăl lor a venit imediat la faţa locului, dar nu a dorit să comenteze atitudinea fiilor lui.

PLÂNGERE

Şoferul a mers la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu să-şi ia un certificat medico-legal, iar dacă depune plângere, cei doi tineri ar putea răspunde penal pentru altercaţia din trafic.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: