Bătută crunt de soț. I-a spart nasul!

A crescut numărul ordinelor de protecție emise în ultima lună, în Gorj, în contextul izolării generate de pandemia de coronavirus.  Mai mulți soți au fost izgoniți de acasă, de Paște, prin decizii ale instanțelor de judecată. Asta după ce nu s-au abținut de la bătăi și scandaluri nici în Săptămâna Mare.

Un bărbat din Târgu Jiu, cartierul Drăgoieni, a fost evacuat din casă, pentru o perioadă de trei luni, după ce i-a spart nasul soției. Femeia a ajuns la spital cu fractură de piramidă nazală.

Scandalul a pornit pe fondul consumului de alcool. După ce a băut mai multe doze de bere, bărbatul recalcitrant și-a bătut tânăra soție cu pumnii și picioarele și a lovit-o cu o cană în cap.

Tot din cauza alcoolului, un bărbat din Scoarța va sta departe de soție timp de trei luni, după ce a lovit-o cu pumnii și palmele în zona feței și a încercat să o strângă de gât. Conflictul a fost oprit de fiul lor, care a alertat poliția.

Totodată, la Târgu Jiu, o mamă a fost nevoită să-și dea fiul pe mâna poliției. Bărbatul a fost evacuat din casă pentru o perioadă de 6 luni și internat la Psihiatrie.

De fiecare dată când se îmbată, bărbatul devine violent și își bate mama. Așa s-a întâmplat și pe 14 aprilie, când femeia a trebuit să se încuie în camera sa și să sune la poliție, după ce a fost amenințată cu moartea. Bărbatul este cunoscut cu antecedente, mama sa reclamându-l și în alte dăți pentru amenințare și distrugere.

Potrivit Poliției Gorj, în ceea ce privește faptele penale din domeniul violenței în familie, în luna martie 2020, față de aceeași lună a anului precedent, a crescut numărul infracțiunilor sesizate cu peste 60%.

Peste jumătate dintre sesizări reprezintă fapte de loviri sau alte violențe.  

Vizualizări: 3,777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: