Tot mai multe conflicte de stradă, provocate de derbedei reveniți din străinătate - VIDEO

Nu doar românii care muncesc s-au întors din străinătate, ci și tot felul de derbedei certați cu legea, care provoacă acum scandal după scandal în plină pandemie.

Poliţiştii au făcut uz de armă, duminică seara, pentru a aplana un conflict izbucnit între mai multe persoane în sectorul 5 din București, în cartierul Rahova. Potrivit Poliției Capitalei, conflictul a fost sesizat în jurul orei 20. 45, în sectorul 5.

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție, echipe ale Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi. Mai multe persoane au fost imobilizate și urmează sunt duse la audieri. Poliția precizează că a fost folosit și armamentul din dotare, fără a fi înregistrate persoane rănite. Urmează să se stabilească în ce context s-a produs incidentul, precum și persoanele care au participat. Vor fi audiate 37 de persoane.

Un conflict între mai multe persoane a avut loc, duminică seara, și pe strada Brădetului din Cartierul Mimiu de la periferia municipiului Ploieşti, în zonă intervenind mai multe echipaje de poliţie, jandarmi şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale (SAS), a informat IPJ Prahova.

"În această seară, în jurul orei 21,30, am fost sesizaţi despre faptul că, pe strada Brădetului din Cartierul Mimiu, are loc un conflict între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje de poliţie, echipe ale Serviciului Acţiuni Speciale şi jandarmi, aceştia intervenind pentru aplanarea conflictului. Urmează a se stabili contextul şi persoanele implicate în acest eveniment, urmând a fi dispuse măsuri legale", transmitea duminică IPJ Prahova.

Sursa citată a mai menţionat că, din datele existente la acest moment, "conflictul a fost unul spontan, declanşat pe fondul consumului de alcool".

În perioada Paștelui au fost mai multe conflicte între grupuri de cetățeni și forțele de ordine. La Hunedoara, Brașov, Galați sau București au fost adevărate lupte de stradă. Este posibil să asistăm la multe astfel de scene, pentru că mulți infractori români care își făceau veacul prin străinătate au revenit în țară.

Vizualizări: 4,187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: