Bătută iar de concubinul Ţandără. Poliţia nu face nimic!

O femeie din Bolboşi a ajuns să doarmă prin vecini cu cei patru copii minori pe care îi are, precum şi cu mama sa, după ce bărbatul cu care a făcut doi dintre copii continuă să o bată. La sfârşitul lunii martie, Pandurul prezenta cazul respectiv, bărbatul acuzat de violenţă promiţând că părăseşte casa în care nu este dorit şi le lasă pe femei în pace, dar lucrurile nu stau deloc aşa.

Daniela Purdescu a cerut chiar de Sfânta Maria Mare ajutorul Poliţiei, după ce a luat din nou o mamă de bătaie pe care nu o va uita prea curând. „A venit beat acasă, a intrat peste noi şi m-a prins de gât să mă lovească. Am scăpat, că era cam beat, am luat-o la fugă cu copiii şi m-a prins lângă un gard al vecinilor, unde a început să dea în mine. Atunci au sărit nişte vecini şi m-au scăpat. El a căzut până la urmă că era beat, dar eu am dormit apoi la vecini cu copii cu tot, că acasă nu mai puteam să mă întorc. Era el şi zicea că îşi ia hainele să plece, dar nu a mai plecat”, spune femeia. Mama acesteia povesteşte că ameninţările cu cuţitul şi bătăile sunt la ordinea zilei, situaţia fiind aceeaşi ca acum o jumătate de an.

Femeile spun că au depus plângere la Poliţie, dar niciodată nu s-a întâmplat ceva deosebit în privinţa lui Gheorghiţă Ţandără. Bărbatul a scăpat basma curată, dar, spun poliţiştii din localitate, doar pentru că femeile şi-au retras de fiecare dată plângerile. Acesta a primit amenzi, iar când a fost vorba de fapte penale, spun oamenii legii, anchetele au fost blocate de retragerea plângerilor. Daniela Purdescu neagă însă că ar fi retras vreo plângere penală. „Eu nu ştiu întotdeauna ce am semnat la Poliţie, e adevărat, dar am cerut tot timpul să-l aresteze, să facă ceva cu el ca să nu mai vină peste noi să ne bată. Acum el umblă liber prin sat şi spune că eu am primit amendă că am apelat nejustificat la 112. N-am primit nimic acasă de la Poliţie, dar recunosc că mi-e teamă să mai sun că poate chiar o să primesc amendă şi nu am bani nici s-o plătesc şi nici s-o contest prin instanţe”, spune femeia.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: