Bătută şi sechestrată de soţ

O tânără de numai 20 de ani, mamă a uni copil de un anişor, din comuna Bâlteni a fost maltratată de soţ şi sechestrată în casă. Ieri, tânăra a scăpat şi a mers la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

 „Şi-au bătut joc de mine cum au vrut. După ce m-am căsătorit a fost bine o perioadă, iar apoi au început problemele. Soţul meu este gelos şi crede că părinţii mei se bagă în căsnicia noastră, dar nu este aşa. Socrii îşi bat joc de mine. Mă pun să dau cu coasa, să strâng fânul, să merg la treburile câmpului, să am grijă de casă şi nu înţeleg că am un copil de un an pe care trebuie să-l cresc şi să-l îngrijesc“, povesteşte tânăra. „Mă jignesc cum vor ei, aşa cum face şi soţul meu. Nici cu copilul nu se poarte mai frumos. Socrii mă urmăresc la orice pas. Au sărit chiar să mă bată. Dacă mănânc şi eu o bucăţică de carne îmi scot ochii că eu nu am voie să mănânc pentru că nu ştiu cum se munceşte că ei au tras pentru ea”, spune aceasta plângând.

Sâmbătă seara de la o ceartă s-au ajuns la bătaie. După ce a fost lovită de soţ, în prezenţa socrilor, tânăra a fost închisă cu copilul într-o cameră fără mâncare şi apă, iar când au scăpat au fugit direct la spital. „M-a bătut soţul cu pumnii şi picioarele, din cauza soacrei mele. Totul s-a întâmplat în prezenţa copilului care plânge şi l-a luat şi pe el şi l-a aruncat în pat. M-a lăsat inconştientă închisă într-o cameră cu copilul şi când m-am trezit am început să scuip sânge. Am stat nemâncată şi eu şi copilul. A două zi a venit o vecină, care e şi neam cu ei şi ne-a deschis să plecăm şi atunci am venit la spital”, îşi spune aceasta povestea.

 „M-a mai bătut şi până acum. Îmi zicea că dacă plec îşi i-a copilul iar eu nu vreau să mă despartă de el, de asta am suportat atâtea. Acum nu mai pot. O să depun plângere la poliţie, deşi am mai făcut asta şi nu i s-a întâmplat nimic şi o să mă duc la mama mea”

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: