Bază de sport unicat, realizată la Turceni de un anonim

Oraşul Turceni se poate mândri cu o bază sportivă cu o arhitectură unicat în România. Baza va fi gata până la începutul lunii octombrie, primarul oraşului Ion Iordache spunând că investiţia este făcută de un sponsor care vrea să-şi păstreze anonimatul. Sponsorul, aşa cum este numit de primarul localităţii, a investit până acum nu mai puţin de 15 miliarde în clădire urmând ca echipamentele sportive şi dotările să fie suportate de primărie.

Primarul Ion Iordache spune că este vorba de un bărbat care s-a născut la Strâmba şi a făcut şcoala primară tot acolo aşa că, acum peste ani, s-a hotărât să le facă cadou copiilor din localitatea natală o bază sportivă ultramodernă, cu o arhitectură specială. „Avem un sponsor care ne-a finanţat construirea unei săli de sport cu o arhitectură unicat în România. Nu pot să vă dau mai multe detalii, oricum nu se compară cu cele construite de guvern. Asta este operă de artă. Este un domn din Strâmba care face afaceri în toată ţara”, a declarat Ion Iordache, primarul din Turceni.

Investiţie de 15 miliarde

Potrivit primarului, sponsorul a băgat numai în construcţie şi acoperiş 15 miliarde, înţelegerea între el şi primărie fiind ca el să sponsorizeze construcţia iar primăria să vină cu dotările şi echipamentul sportiv. „Baza sportivă este în curtea şcolii din Strâmba. Până acum, din ce ştiu şi eu, a băgat 15 miliarde şi are inclusiv acoperişul pus. Echipamentul sportiv şi utilităţile le pune primăria, aşa a fost înţelegerea”, a adăugat primarul.

Acte de binefacere

Sala sportivă va fi finalizată cel târziu în luna octombrie. Sponsorul din Turceni nu este la prima astfel de faptă. Acesta a mai finanţat în acelaşi oraş şi o biserică iar în prezent finanţează o asociaţie care dă burse de merit la copiii buni la învăţătură. Tot el va sponsoriza după finalizarea investiţiei şi un campionat de fotbal la Turceni, timp de doi ani.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: