Craiova Maxima, la Bustuchin

„Craiova Maxima” s-a reunit la sfârşitul săptămânii trecute la Bustuchin! Prezent a fost şi Rică Răducanu. Cu toţi au jucat un meci demonstrativ la inaugurarea sălii de sport care a fost finalizată. Astfel Craiova Maxima a jucat contra unei echipe locale din care a făcut şi primarul Ion Ciocea, dar şi şeful liberalilor gorjeni, Dian Popescu.

Ion Ciocea, primarul comunei Bustuchin, a vrut să le aducă aminte celor care mai sunt cu sufletul la Craiova ce a reprezentat această echipă pentru România. Astfel că pe imnul Craiovei au intrat în teren toate fostele glorii ale „Craiova Maxima”. Prezent a fost şi Rică Răducanu, care a jucat alături de echipă. „Mi-am dorit să aduc în memoria celor iubesc această echipa ce a însemnat odată şi să nu îi uităm. Cu această ocazie am inaugurat şi sala de sport, una performantă. Este construită cu bani de la Guvern. Această inaugurare are loc de zilele comunei Bustuchin”, a declarat primarul Ion Ciocea.

Sala de sport a fost inaugurată printr-un meci demonstrativ, între Craiova Maxima şi selecţionata „Bustuchin”, echipă din care au făcut parte primarul Ciocea şi Dian Popescu. Amândoi au renunţat la costum şi cravată pentru echipamentul de sport.

Localnicii care au participat la zilele comunei Bustuchin au avut parte de muzică de calitate, având loc şi festivalul de muzică popular “Iustina Băluţeanu”.

Vizualizări: 239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: