Beat şi fără permis, a „uitat“ cum se numeşte

Trei acuzaţii pentru un tânăr de 26 de ani, care a şi fost reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul conducea băut fără să aibă permis, iar atunci când a fost rugat să se legitimeze, omul a dat oamenilor legii alt nume.

Tânărul de 26 de nai din satul Vârtop din judeţul Gorj este suspectat de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ţânţăreni de săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi fals privind identitatea.

Omul a fost oprit de poliţişti pe data de 26 septembrie, la orele 05:30, pe DE 79. „Conducătorul auto si-a declinat identitatea ca fiind F.C.C., de 27 ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Orăşenesc Filiaşi pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei“, se arată pe nota de presă a poliţiei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul s-a prezentat sub o altă identitate pentru a-i induce în eroare, în realitate, acesta fiind identificat în persoana lui M.M.V., de 26 ani, din comuna Vârtop, judeţul Dolj. Pe parcursul cercetărilor poliţiştii au constatat faptul că suspectul nu posedă permis de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au emis pe numele suspectului  ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propunerea de arestare preventivă.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: