Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Becali a adus la Târgu Jiu "cascadorii râsului"

"Am fost de cascadorii râsului, aşa ceva, să n-ai un şut pe poartă cu Pandurii, n-am mai văzut. Am şi eu partea mea de vină. L-am lăudat pe Emeghara să-i dau curaj, el a început cu floricele. L-am făcut pe Emeghara pictor, el nici de caricatură nu e bun. L-am lăudat pe Tănase, a fost circ", a spus Becali după egalul făcut de Steaua ieri la Târgu Jiu, cu Pandurii.

Gigi Becali a enumerat mai mulţi jucători de prestaţia cărora nu a fost mulţumit în meciul cu Pandurii, singurul lăudat fiind Bănel Nicoliţă. "Nu mai înţeleg ce înseamnă fotbalul, e ceva de pe altă planetă. Unde e valoarea, nu ştiu. Ovidiu Petre n-a jucat rău, a luat roşu tot din cauza neputinţei echipei. Parpas, faulturi la mişto, era aerian, Tănase dormea pe teren, parcă înota. Păi avem nevoie de înotători? La Steaua era circ. Nicoliţă n-a jucat rău, nu putea face diferenţa singur. Cu Bănel trebuie să înceapă echipa, aleargă meci de meci", a precizat finanţatorul.

Vizualizări: 78

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: