Becali: Condescu a venit la mine la palat să îl ajut

Meciul de azi cu Universitatea Craiova se joacă şi pentru că între cele două cluburi care se aflau în litigiu, Dinamo şi Pandurii, a intervenit ca mediator nimeni altul decât patronul Stelei, Gigi Becali. Plecat la Bucureşti fără să ştie cum va rezolva problema neprogramării, preşedintele pandurilor a apelat la sprijinul latifundiarului din Pipera pentru a interveni la finul său, Cristi Borcea de la Dinamo, pentru a reeşalona datoria care a dus la neprogramarea partidei cu Universitatea Craiova.

Becali a fost  cel care a dezvăluit faptul că meciul de azi dintre Pandurii şi Craiova se joacă la intervenţia sa, patronul stelist având şi un interes major în acest caz, acela de a nu câştiga Craiova la masa verde. „Am ajutat şi eu ca să se joace acest meci că nu este corect şi nu este drept ca o echipă să câştige la masa verde. De exemplu Craiova se poate astfel bate la campionat sau la Cupele Europene”, a spus Becali care a dorit neapărat ca acest meci să se joace pe teren.

Vor plăti câte 100.000 de euro lunar

Patronul Stelei a explicat în amănunt în ce a constat de fapt înţelegerea cu Dinamo, cei de la Pandurii lăsând învăluită în mister această nouă înţelegere şi termenii în care s-a încheiat. „Condescu a venit la mine la palat să îl ajut, şi până la urmă să îi dau eu o parte din bani să plătească. L-am sunat pe Cristi Borcea să mai facă o amânare de o săptămână şi dacă nu plătesc Pandurii garantez eu şi plătesc eu”, a spus Becali explicând că suma pe care Pandurii au plătit-o este de 100 000 de euro şi urmează să fie plătită lunar până la stingerea datoriei respective. „Prima sută de mii am garantat eu că o dau, Condescu  avea 50 000 de la Ligă, iar pentru restul am garantat eu. I-am spus lui Borcea că dacă nu-i dă Condescu într-o săptămână îi dau eu banii. Iar dacă promiţi trebuie să plăteşti”, a mai spus patronul stelist, Borcea fiind finul său şi arătând astfel înţelegere faţă de situaţia creată.

Condescu nu a vrut să dea jucători

Dinamo pusese ochii deja pe o serie de jucători de la Pandurii pe care să îi ia în contul datoriei dar cei de la Pandurii nu au acceptat această variantă, la un moment dat înţelegerea fiind în pericol de a nu se mai concretiza. „Condescu avea de ales să dea nişte jucători la Dinamo sau să dea bani. Si a ales să dea câte 100,000 pe lună. Nici nu mai au cum să dea jucători pentru că s-a încheiat perioada de transfer şi nici nu a vrut Condescu să dea jucători, el a vrut să dea bani”, a mai explicat Becali. Jucătorii doriţi de Dinamo erau Cardoso, pe care „câinii” l-au vrut şi în vară precum şi tânărul Chiricheş, recent convocat la naţionala de tineret precum şi Voiculeţ, jucător dorit în vară şi de Steaua.

„Eu cu Condescu am avut o relaţie foarte bună întotdeauna şi a venit omul la mine la palat şi m-a rugat să îl ajut cu 50 000 de euro, că avea el dor jumătate. I-am spus că nu am la mine bani atunci dar îl rezolv, dacă nu vrea să accepte Borcea garanţia mea îi dau 50 000 şi plătească!”

Gigi Becali

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: