Bejinaru în arest, cercetarea continuă cu noi audieri

Magistraţii gorjeni au admis propunerea Ministerului Public - Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Gorj, de prelungire a arestului preventiv pentru Aristică Benoni Bejinaru şi Casian Bejat-Muja pe o durată de 30 de zile, începând cu 30 octombrie 2014 şi până la data de 28 noiembrie 2014.

Aristică Bejinaru şi Casian Bejat rămân în arest preventiv, au hotărât magistraţii gorjeni. Ei au fost arestaţi preventiv fiind acuzaţi, printre altele, de trafic de persoane.

Dar cercetările în acest caz continuă cu anchetarea felului în care Benoni Bejinaru a fost pontat la serviciu, deşi nu venea niciodată. Două persoane au fost date afară de la CE Oltenia, Stelian Vintilă şi Constantin Cojocaru, angajaţi pe care conducerea i-a considerat responsabili de pontarea fictivă a acestuia. Ieri, fostul conducător al formaţiei de lucru de la Roşiuţa, Constantin Cojocaru, ar fi trebuit să fie audiat de procurori, dar interogarea a fost amânată. În urmă cu câteva săptămâni acesta a fost chemat la audieri şi i s-a oprit telefonul mobil de către anchetatori. Ulterior, spun surse, el a fost înştiinţat că este urmărit penal în dosarul de proxenetism şi trafic de persoane, acuzaţia fiind de fals. El ar fi recunoscut că l-a pontat pe Bejinaru, dar o făcea pentru că îi ceruseră şefii. În plus, el le-ar mai fi spus oamenilor legii că Bejinaru nu era singurul pontat care nu venea la serviciu.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: