Belgher, dat în judecată de primăriţa din Alimpeşti

Scandalul dintre consilierul local din Alimpeşti Leonida Belgher şi primăriţa comunei, Elena Mosor, pare să nu se mai termine. Aceasta din urmă l-a acţionat în instanţă pe consilierul local pe motiv că Belgher ar fi spus că primăriţa face parte dintr-un grup de crimă organizată. Acum vrea să obţină daune morale.

Hâra dintre cei doi este una mai veche şi a început în momentul în care consilierul local Leonida Belgher a adus la cunoştinţă oamenilor legii că lucrările de canalizare în localitate nu au fost făcute conform proiectului, iar sumele alocate pentru acestea au fost plătite ilegal de către primăriţă. Elena Mosor l-a dat în judecată pentru nişte declaraţii făcute de acesta la un post de radio local. „S-a dus la radio şi a zis că eu fac parte dintr-un grup de crimă organizată. Vreau să văd dacă ştie grupul, pentru că un om nu se poate să arunce vorbe fără să aibă nişte dovezi. Din câte ştiu nu mă ocup nici de droguri, nu pun în pericol siguranţa naţională, trebuie să facă dovada pentru că nu este o acuzaţie peste care eu să trec. Aştept să văd ce zice justiţia, dacă s-ar mai încadra la fapte penale nu mi-ar trebui niciun ban, dar trebuie sancţionat cumva”, a declarat Elena Mosor, primarul comunei Alimpeşti.

Leonida Belgher spune că toate acuzele pe care le-a adus primăriţei vor fi justificate cu documente în instanţă. „Mă mai acuză că am făcut-o nebună şi că am acuzat-o de hoţie. Eu răspund la toate acuzaţiile cu documente. Am motivat în întâmpinarea mea, fiind atâtea dosare pe rol, şi nu se ia nicio măsură, înseamnă că sunt mai multe grupuri de crimă organizată la nivelul judeţului. Eu mă apăr cu acte, cu documente pentru faptele pe care le-a făcut. Eu n-am nominalizat numele ei, eu am vorbit la general întotdeauna”, a comentat Leonida Belgher, consilier local.

Vizualizări: 233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: