Berca, in campanie la Drăgoieni și Preajba

 

Staff-ul de campanie al candidatului PDL la Primăria Municipiului Tg Jiu, Eduard Berca, s-a aflat aseară în cartierele Drăgoieni şi Preajba. Consilierii locali şi membrii organizaţiei de tineret au fost surprinşi plăcut de modul în care au fost primiţi şi de faptul că oamenii au ieşit la poartă să vorbească cu ei.

Acum, la sfârşitul campaniei, Eduard Berca se bucură că a putut discuta cu târgujienii din mai toate cartierele, pentru că aşa a putut identifica şi alte probleme cu care aceştia se confruntă.

Campania din usa-n usa i se pare candidatului PDL cea mai potrivită, pentru că aşa poate prelua problemele direct de la cetăţeni şi are posibilitatea de a verifica veridicitatea informaţiilor la faţa locului.

Chiar dacă a mai întâlnit şi nemulţumiţi de deciziile luate de GuvernulBoc, Eduard Berca susţine că, în general, a fost bine primit de oameni, mare parte din aceştia promiţându-i sprijinul la alegerile de duminică, atât lui, cât şi echipei sale de consilieri locali.

Faptul că a luat la picior majoritatea cartierelor, nu doar pe cele din centru, ci şi pe cele mărginaşe i-a făcut pe unii târgujieni să simtă că cineva se interesează îndeaproape de problemele lor şi chiar caută soluţii.

Asta pentru că aproape fiecare discuţie în care s-a ridicat o problemă s-a încheiat şi cu o posibilă rezolvare propusă de candidatul PDL. Ca o concluzie, deşi mai este o zi de campanie electorală, Eduard Berca crede că mai sunt multe lucruri de făcut mai ales în ceea ce priveşte infrastructura din municipiul Târgu Jiu, prost gândită şi executată, ca să nu mai vorbim despre disperarea cu care oamenii caută locuri de muncă.

Pentru aceste probleme va insista în mandatul următor candidatul PDL, care se arătă încrezător în privinţa scorului electoral pe care-l va obţine duminică.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: