Bergodi a aflat când poate juca din nou Mihăilă pentru Craiova

Antrenorul Cristiano Bergodi a scăpat de emoţii după ce a aflat ce se întâmplă cu Mihăilă după accidentarea din ultimul meci amical. Acesta poate reveni în echipa Craiovei chiar la următoarea partidă, cu FC Botoşani.

Valentin Mihăilă, aripa Craiovei, s-a accidentat după doar 8 minute în amicalul pierdut de olteni contra Viitorului, scor 0-3, și Cristiano Bergodi a fost forțat să-l schimbe. Fotbalistul a acuzat dureri la coapsa dreaptă, însă lucrurile par să nu fie foarte grave, a anunţat cotidianul Gazeta de Sud. Foarte probabil, antrenorul Bergodi se va putea baza pe serviciile fotbalistului său în meciul de vineri împotriva lui FC Botoșani.

În același meci a avut de suferit și fundașul Mihai Bălașa, care a fost schimbat la pauza partidei. Acesta s-a pregătit separat la ultimul antrenament.

Valentin Mihăilă este unul dintre favoriții lui Gigi Becali, patronul celor de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că este fanul fotbalistului de la Universitatea Craiova, dar nu crede că îl poate transfera vreodată.

Vizualizări: 988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: