Bibliotecă înlocuită cu un centru multifuncțional

Biblioteca comună din Cătunele a fost dărâmată iar în locul ei va fi construită alta nouă, în cadrul unui centru multifuncțional. Investiția este realizată cu bani de la bugetul local și se ridică la aproximativ 2, 5 milioane de lei.

Biblioteca din localitatea Cătunele are o vechime de peste șapte decenii, iar trecerea anilor și-a pus amprenta supra ei.  Autoritățile locale au decis să dărâme biblioteca și să construiască un centru multifuncțional.

”Am demolat biblioteca și am început construirea unui centru multifuncțional. Clădirea în care funcționa biblioteca avea o vechime de peste 70 de ani și pereții au început să cedeze din cauza infiltrațiilor de apă. Am avut multe volume de carte, multe le-am și casat, iar cele care au rămas vor fi puse în biblioteca amenajată în interiorul centrului multifuncțional. Aici va fi și o sală pentru evenimente, o casă de căsătorii, o să avem și o sală de lectură, iar o încăpere o să fie pentru o clasă de grădiniță, pentru că în vechea bibliotecă a funcționat și o grădiniță”, a declarat Florinel Țuilă primarul din Cătunele.

Vizualizări: 502

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: