Bilete scumpe la meci

Mititelu s-a împrumutat de salarii

Jucătorii Ştiinţei au motive de bucurie înaintea duelului cu Pandurii pentru că pot trece din nou pe la bancomate după mai bine de 3 luni de când n-au primit bani.  Mititelu a luat bani împrumut de la CEC, aproximativ 500.000 de euro, girând cu a doua tranşă din drepturile TV pe sezonul în curs, bani programaţi să intre abia în ianuarie 2011. Neplătiţi în ultimele luni, unii jucători ameninţaseră că vor depune memorii. (M.P.)

Bilete scumpe la meci

Biletele pentru meciul cu Craiova se vor găsi şi pe parcursul zilei de azi până la ora 18:00. Dacă la un meci obişnuit un bilet la peluză costa 5 lei, la partida cu Universitatea de azi s-au stabilit preţuri aproape triple în unele sectoare. La peluze preţul a crescut de la 5 la 15 lei, la tribunele I şi II biletul costă 25 lei, la tribuna Zero – 350 de lei iar la sectorul VIP 60 de lei. (M.P.)

Chiricheş poate pleca oricând la Dinamo

Dinamo susţine că are un gentleman-agreement cu Pandurii şi că dacă în iarnă vor avea nevoie de fundaşul Vlad Chiricheş, atunci el să fie declarat liber de contract şi să vină de urgenţă în Ştefan cel Mare.

Vasilache a semnat cu FCM Târgu Mureş

Fostul jucător de la Pandurii, Ciprian Vasilache, a semnat în acest weekend un contract pe doi ani cu echipa din Târgu Mureş. Formaţia la al cărei loc de Liga I visau în vară Pandurii a reuşit să ia trei foşti jucători ai echipei gorjene, Stânghă, Popete şi Vasilache, fiind în vară în tratative şi pentru un transfer al lui Chibulcutean. (M.P.)

Handbaliştii, la a treia victorie consecutivă

Energia Pandurii se află pe locul I în clasament după ce sâmbătă a reuşit o nouă victorie, de această dată în derbiul cu Bucovina Suceava care ocupa locul I. Scorul partidei a fost 26-23, după ce la pauză oaspeţii conduceau cu 13-12. HCM Constanţa a pierdut în această etapă meciul cu HC Odorhei care are maxim de puncte ca şi Energia. (M.P.)

Baschetbaliştii continuă seria eşecurilor

Energia Rovinari a debutat cu un eşec la Memorialul Elemer Tordai de la Sibiu, fiind învinsă în meciul de debut de CSM Bucureşti, scor 58-54. Aseară Energia a avut meci cu gazdele de la CSU Sibiu  iar astăzi, de la ora 10:00 vor juca cu BC Argeş Piteşti. (M.P.)

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: