Biletele de tratament pentru pensionari nu mai au căutare

Odată cu venirea toamnei, pensionarii nu se mai îngrămădesc să-și ridice biletele de tratament. Pentru că vârstnicii nu mai sunt dispuși acum să meargă în stațiuni, foarte multe bilete merg la redistribuire. Din ultima serie, aproximativ jumătate dintre bilete au fost redistribuite în comparație cu lunile de vară când bătrânii se călcau în picioare pentru a pleca în stațiuni.

Jumătate din biletele de tratament primite în seria în care pensionarii trebuie să plece în stațiune la începutul lunii octombrie au fost redistribuite. Dacă în timpul verii bătrânii se călcau în picioare ca să-și ia biletele de tratament, nu același lucru se întâmplă o dată cu venirea toamnei. Din diferite motive cei care primesc bilete de tratament renunță să plece în stațiune și sunt date următorilor de pe listă. „În seria aceasta am primit 221 de bilete, 15 dintre ele au fost supliment și vreau să vă spun că 100 au fost redistribuite. Pensionarii nu se mai îngrămădesc să-și ia biletele ca în timpul verii. Cei care au primit acum bilete trebuie să plece la începutul lunii octombrie. Aceasta este o perioadă mai dificilă, pentru că oamenii sunt ocupați cu muncile de toamnă, mulți au grijă de nepoți și acum au început școlile și în plus de asta s-a făcut și frig”, a declarat Ioana Talău, director adjunct la Casa de Pensii.

Au rămas și bilete nedistribuite

Așa cum era de așteptat și în această serie au rămas bilete nedistribuite. Reprezentanții Casei de Pensii încearcă să găsească pensionari care vor să plece în stațiune în perioada următoare. „Mai avem 1 bilet la Govora, 1 bilet la Olănești, 2 bilete la Lacul Sărat, 2 bilete la Sovata, 2 bilete la Bala, 1 bilet la Felix, 1 bilet la Geoagiu Băi, 1 bilet la Neptun și 3 bilete la Sovata. Noi sperăm să le distribuim, deși este mai greu în această perioadă”, a mai precizat Ioana Talău.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: