„Biletul“ de intrare la ultimul meci al Energiei - o jucărie de pluş

Gorjenii sunt invitaţi să vină la ultimul meci din acest an al baschetbaliştilor cu câte o jucărie de pluş ce va ajunge la copiii cu probleme sau fără familii, în prag de sărbători. Clubul Sportiv Energia Târgu-Jiu organizează o colectă de jucării de pluş cu ocazia meciului de baschet dintre Energia şi Gaz Metan Mediaş ce se va disputa în această seară, 23 decembrie, la Târgu Jiu, cu începere de la ora 19:00.

În această seară va fi ultima reprezentație pe teren propriu din acest an pentru baschetbaliștii antrenați de Antonis Constantinides, iar intrarea la acest meci este liberă, dar nu uitaţi acasă jucăriile de pluş!

Energia primeşte vizita ardelenilor de la Mediaș. După seria de trei meciuri pierdute în deplasare, baschetbaliştii Energiei vor să încheie anul cu o victorie care să-i menţină în obiectiv. Claudiu Alionescu, antrenorul secund al Energiei, vrea ca formaţia gorjeană să le ofere fanilor o victorie, un cadou frumos la final de an, ca o mică răsplată pentru susţinerea echipei. “După rezultatele şi evoluţia mai puţin reuşită din ultimele meciuri avem acum ocazia să reintrăm pe drumul dorit. Ne dorim de asemenea să le oferim fanilor o mică bucurie pentru că au fost extraordinari pe parcursul acestui an”, a declarat Alionescu.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: