Bîrcă a schimbat vicele. A pus un pesedist!

Consiliul Local Turburea a votat, aseară, schimbarea viceprimarului PD-L Ion Popovici. În locul său a fost numit consilierul PSD Constantin Daju. Primarul Ion Bîrcă a declarat că a decis schimbarea vicelui pentru că acesta obliga consilierii să nu voteze proiectele propuse de el. “Noi încercăm să luăm un spațiu de la Petrom ca să facem un centru de bătrâni. El a chemat consilierii și le-a spus că de acum înainte să voteze cum spune el. Nu voiau să voteze”, a explicat primarul.

În replică, Ion Popovici, numit recent președinte la PDL Turburea, a declarat că primarul a avut un aranjament cu PSD. În plus, acesta spune că a fost amenințat de cumnatul primarului, Cosmin Becheru. “Nici nu era pe ordinea de zi, veni primarul, propusă proiectul și se votă. Numi și un alt viceprimar, de la PSD, unul căruia i se spune Cartuș. În Turburea este o caracatiță, chiar cumnatul primarului mi-a spus, eu te-am făcut viceprimar, eu te schimb”, a declarat Popovici.

Bîrcă a declarat că a ales un viceprimar PSD pentru  o mai mare transparență în primărie. “Nu a fost nicio răzbunare, vă spun drept. Nu am pus un pedelist pentru că am zis să fie și cineva de la USL, ca să vadă și ei cum se muncește la primărie, ca să fie totul transparent”, a spus Bîrcă. PD-L Gorj este pe cale să mai piardă un viceprimar, la Padeș, discuțiile având loc astăzi.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: