Cârciumaru: Pesediştii nu-l votează pe Antonescu preşedinte

Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a avertizat că pesediştii gorjeni nu-l vor vota pe Crin Antonescu în funcţia de preşedinte al României! Declaraţia lui Cârciumaru este surprinzătoare, dat fiind că vine din judeţul unde Victor Ponta este deputat.

Cârciumaru spune că astfel doreşte să avertizeze liberalii de pericolul ce-i paşte. „Cu toate acuzaţiile ce i s-au adus, din PNL, din PC şi anumite televiziuni, domnul Ponta niciodată nu a spus că se va răzgândi în ceea ce se va răzgândi în ceea ce priveşte susţinerea lui Crin Antonescu pentru funcţia de preşedinte. Dar, ştiţi ce pericol apare? Că dacă nu se aşează lucrurile în ceea ce priveşte colaborarea PNL, PSD, PC poate să apară pericolul ca pesedistul de rând, nemulţumit că domnul Ponta tot este criticat, să nu-l voteze pe domnul Antonescu. Nu are ce să-mi facă mie domnul Ponta, sau eu în calitate de preşedinte de PSD Gorj nu am ce să-i fac membrului PSD din nu ştiu ce comună să-l voteze pe domnul Antonescu ca preşedinte“, a declarat Florin Cârciumaru. Copreşedintele USL Gorj a mai spus că a primit deja mesaje că pesediştii nu-l susţin pe Antonescu la alegerile parlamentare. „Deja am primit mesaje de acest gen. Mi-au spus, domnul primar şi dacă mă obligaţi nu-l mai votez pe acest om că nu analizează corect modul cum a încercat domnul Ponta să rezolve cu justiţia“, a menţionat Cârciumaru la Radio Infinit.

Liderul liberalilor, Dian Popescu, a declarat că dezideratul USL a fost câştigarea alegerilor locale, parlamentare, numirea lui Victor Ponta în funcţia de prim-ministru şi câştigarea alegerilor prezidenţiale cu Crin Antonescu. „Nu cred că trebuie să ne oprim la jumătate, trebuie să respectăm promisiunea făcută în faţa oamenilor. Sunt sigur că domnul Cârciumaru va lucra pentru ca acest deziderat să fie îndeplinit“, a declarat senatorul liberal.

Vizualizări: 225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: