Biroul municipal al PNL Târgu Jiu, încă nevalidat

Noul birou politic municipal al PNL Târgu Jiu, condus interimar de omul de afaceri Marian Popescu, încă nu a fost validat de către Biroul Politic Judeţean (BPJ) al PNL. Popescu nu a făcut mari schimbări în rândul echipei de conducere la nivel de municipiu, spun unii membri. Din noul birou nu mai face parte fostul preşedinte Octavian Lupulescu.

Conducerea la nivel de judeţ a vechiului PNL spune că noul birou politic al PNL Târgu Jiu nu a fost încă validat. „Din câte ştiu Marian Popescu şi-a făcut echipa, dar nu ştiu cine face parte din ea, încă nu a depus nimic la partid. Noul birou trebuie validat de BPJ şi deocamdată nu a fost validat. În următoarea şedinţă va trebui să vină cu propunerile. Încă nu s-a stabilit o dată pentru viitoarea şedinţă a BPJ”, a spus Virgil Drăguşin, secretarul coordonator al PNL Gorj.

Din echipa lui Marian Popescu face parte şi Victor Pârvulescu, care a fost şi în echipa lui Octavian Lupulescu. Pârvulescu spune că nu are ce să-i reproşeze lui Lupulescu, care ar fi trebuit să se regăsească şi în noua echipă de conducere la nivel de municipiu. „Am fost în vechea formulă şi sunt şi în actuala. Singura schimbare este lipsa domnului preşedinte interimar Tavi Lupulescu, în rest sunt tot oamenii care au fost şi înainte, au fost menţinuţi. N-am ce să îi reproşez domnului Lupulescu. Ca organizator şi-a făcut datoria în alegerile din toamnă. Din punctul meu de vedere, trebuia să facă parte din noul birou politic”, a spus liberalul Victor Pârvulescu.

Din noul BPM al PNL Târgu Jiu face parte şi Dan Ghiţulescu, fost membru al biroului politic judeţean şi municipal. „În general din noua echipă face parte cam tot colectivul care a fost, cu mici modificări. Eu eram şi în biroul judeţean înainte, acum nu mai sunt după modificare. Am rămas doar în echipa biroului municipal. Cred că ştie mai bine domnul Dian Popescu, n-am ce să-i reproşez. Cred că a găsit varianta cea mai bună. Sunt acolo unde consideră dânsul”, a spus Ghiţulescu.

Marian Popescu, noul preşedinte interimar al biroului politic al PNL Târgu Jiu, nu a putut fi contactat pentru a comenta referitor la acest subiect.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: