Blestemul Ramsey vs. blestematul Ponta

Aaron Ramsey e un băiat liniștit, jucător de fotbal în cartea de muncă. Evoluează pe postul de mijlocaș defensiv la Arsenal Londra, fapt ce-l face să dea goluri destul de rar. Când înscrie, însă, o planetă întreagă tremură, dar mai ales oamenii celebri.

Pe 1 mai 2011, numărul 16 al lui Arsenal marchează împotriva lui Manchester United, pe Emirates. O zi mai târziu, Osama Bin Laden este împușcat mortal de un comando al marinei americane. Ramsey ia o pauză de la dat goluri până pe 2 octombrie, același an. Două zile mai târziu, Steve Jobs se declară învins în fața cancerului pancreatic și decedează, în casa lui din California. Nu mai trec decât câteva zile și, pe 19 octombrie 2011, Ramsey înscrie din nou, de data aceasta în Champions League, în poarta lui Olympique Marseille. O zi mai târziu, colonelul Gaddafi este capturat de rebelii sirieni în orașul său natal, Sirte, și linșat. La începutul următorului an, pe 11 februarie 2012, Ramsey recidiva pentru Arsenal și înscria al patrulea său gol din acel sezon. La câteva ore după evenimentul fericit doar pentru fanii Arsenal, Whitney Houston este găsită moartă în baia unui hotel din Los Angeles. Tot un gol al lui Ramsey a fost ”responsabil” și pentru moartea lui Paul Walker, pe 30 noiembrie 2013, într-un accident auto.

Deja nu mai e o coincidență. Lumea întreagă își ține răsuflarea după ce puștiul Ramsey (are doar 23 de ani, la naiba!) se află în apropierea porții. Dacă reușește să și înscrie, redactorii de tabloid își deschid deja drafturile pentru articolul care cu siguranță va consemna, la scurt timp, moartea încă unei vedete. Acum trei zile, Ramsey înscria din nou în supercupa Angliei, chiar primul meci al sezonului, și imediat un urmăritor de-ai lui de pe Twitter comenta: ”Gooool, Ramsey! Aveți emoții, vedetelor?”. Dar glumița nu avea să fie de bun-augur, pentru că blestemul continua: la câteva ore după golul lui Ramsey, Robin Williams este găsit spânzurat de membrii familiei.

Singurul responsabil pentru mai multe morți decât Ramsey este Victor Ponta. De câte ori dă premierul o declarație, mii de pești mor din cauza unui îngheț inexplicabil al diferitelor ape.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: