Avocatul complicelui lui Benoni: El era un client al fetelor

Nicolae Bobu, avocatul complicelui lui Aristică Benoni Bejinaru, Casian Muja Bejat, crede că acesta va fi eliberat din arest preventiv după judecarea procesului la Curtea de Apel Craiova. Bobu spune că Muja era client al fetelor plasate de lăcătuşul de la CE Oltenia, Benoni Bejinaru, şi că nu ştia că sunt minore. „Fetele în ziua de azi sunt bine dezvoltate“, explică avocatul.

Reporter: Care mai este situaţia clientului dvs., Casian Muja Bejat?

Nicolae Bobu: Clientul meu este reţinut în acest moment. S-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru că magistraţii au considerat că există suspiciunea că ar fi făcut aceste infracţiuni. Din punctul meu de vedere în ceea ce-l priveşte pe clientul meu consider că nu sunt demonstrate. am făcut contestare la executare. La sfârşitul săptămânii acesteia sau începutul săptămânii viitoare se va judeca la Curtea de Apel Craiova pentru situaţia pe care am depus-o.

Rep.: Ce speranţe aveţi?

N.B.: În ceea ce-l priveşte pe clientul meu am speranţe că se va ridica această măsură pentru măsura arestării preventive, este cea mai gravă dintre măsuri. Eu consider că probele împotriva clientului meu sunt subţiri. Vom vedea dacă mai există ceva la dosar despre care nu am avut cunoştinţă. Într-adevăr clientul meu a avut participaţiunea ca şi consumator, ca să spun aşa, adică el a beneficiat de raporturi sexuale cu fetele într-adevăr, dar infracţiunea de care se face vorbire în actul de acuzare consider că nu poate fi menţinută pentru clientul meu.

Rep.: Dacă a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră e grav şi de condamnat.

N.B.: Este de condamnat, adevărat. Cunosc gravitatea faptei, dar având în vedere că nu a avut cunoştinţă despre vârsta persoanei respective. Cum să zic, fetele în ziua de azi sunt bine dezvoltate, chiar nu ne putem da seama de vârsta lor.

Vizualizări: 204

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: