Paraschiv îl vede pesedist pe Dian Popescu

Consilierul PNL, Mihai Paraschiv, a comentat la Radio Infinit situaţia prin care a ajuns partidul său să accepte numirea unui consilier PSD, trecând peste alte două persoane de pe lista de supleanţi. Mihai Paraschiv a spus că Dian Popescu, liderul PNL Gorj, a făcut jocurile PSD. Cert este că Primăria Târgu Jiu şi Consiliul au comis o ilegalitate deoarece la dosar nu există retragerile celor două supleante de pe listă.

Reporter: Domnul Dian Popescu a fost de acord cu propunerea PSD. A semnat.

Mihai Paraschiv: Am văzut în presă că există o hârtie prin care PNL este de acord cu numirea domnului Gherghe, dar cred că aici a fost o capcană întinsă PSD-ului de domnul Dian Popescu. Este de acord cu numirea noilor consilieri. Din punct de vedere legal cele două doamne, Elena Băltăreţu şi Ileana Mitelea, trebuia să renunţe la poziţia de consilier.

Rep.: Dacă domnul Dian Popescu a semnat ce treabă mai are Florin Cârciumaru?

M.P.: Dânsul ca iniţiator al proiectului trebuia să se asigure că sunt aceste documente. Dacă e greşeala e a lui Dian Popescu va răspunde. Cred că secretarul primăriei (n.red- Elena Ungureanu) trebuia să urmărească lanţul documentelor şi să fie acoperit de documente.

Rep.: Îl acuzaţi pe domnul Popescu că e pesedist?

M.P.: M-aş putea gândi şi la acest aspect.

Rep.: A făcut jocurile PSD la Consiliul Local?

M.P.: Rămâne de văzut până la sfârşitul săptămâni cum se va clarifica această situaţie din punctul meu de vedere nu e tocmai în ordine. Încă o dată, nu am nimic împotriva domnului Gherghe de a intra în Consiliul Municipal.

Rep.: Ce aşteptaţi până la sfârşitul săptămânii?

M.P.: O să facem o adresă către Prefectură să vedem dacă această hotărâre e legală sau nu. Eu, domnul Eduard Berca.

Rep.: Acţionaţi individual?

M.P.: Pot să acţionez ca şi cetăţean.

Rep.: Dacă se supără domnul Dian Popescu ce faceţi?

M.P.: Nu cred că se poate supăra pentru o iniţiativă pertinentă din punctul meu de vedere.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: