Bobei neagă acuzaţiile de trafic de influenţă

Un angajat al Complexului Energetic Rovinari a apărut ieri în faţa unui judecător de la Tribunalul Gorj pentru a fi judecat într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenţă, bărbatul negând categoric toate acuzaţiile pe care Parchetul le-a formulat la adresa sa.

Vasile Sebastian Bobei a fost trimis în judecată în urmă cu o lună, procurorii menţionând la vremea respectivă că acesta ar fi cerut 100 de euro de la un amic pentru a-l ajuta să îşi rezolve o problemă pe care o avea cu agenţii rutieri. Anchetatorii spun în rechizitoriu că banii nu au mai fost daţi poliţiştilor şi, astfel, Bobei s-a ales cu dosar penal.

Vasile Sebastian Bobei i-a declarat ieri judecătorului care va pronunţa o sentinţă în dosarul său că nu are nici un fel de vină. El a menţionat că, din contră, totul este o înscenare pusă la cale de cel care l-a denunţat, bărbatul respectiv fiind cumnat cu un altul din Rovinari cu care Bobei se află în conflict. Totul are legătură cu activitatea celui judecat acum pentru trafic de influenţă, Bobei mărturisind ieri că se ocupă cu vânzarea de maşini aduse din Germania. În rest, el spune că nu îl cunoaşte pe denunţător, aşa cum şi poliţistul de caz a precizat în declaraţiile date la dosar că nu îl ştie pe Bobei, deşi denunţătorul susţinea că cei doi se cunoşteau bine şi banii săi trebuiau să ajungă la respectivul agent.

„Este o înscenare pentru a se răzbuna pe mine. Mi-au promis că mă rezolvă ei pentru că îl ştiu pe un procuror de la Târgu Jiu. Păi ce dosar este acesta în care denunţătorul îşi pune martori cumnatul şi bunica? Aşa aduc şi eu 3-4 persoane şi pot să vă înscenez şi eu ceva dvs domnule preşedinte”, i-a spus, în mare, Bobei judecătorului de caz, care l-a asigurat că nu e nevoie să facă aşa ceva. Bărbatul a menţionat şi că la termenul viitor va veni cu martori şi documente care să ateste că, în plus, la ora când denunţătorul pretinde că i-a dat banii, el se afla la locul de muncă. „Eu lucrez la CE Rovinari, acolo e pază la poartă, nu se poate ieşi aşa oricum, sunt foile de pontaj”, a mai spus acesta.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: