Christian Ciocan, vedeta campionatului de tir

Cei mai buni trăgători din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor au venit ieri la Târgu-Jiu pentru a participa la finala Campionatului de TIR.  Printre participanţi s-a aflat şi comisarul şef Christian Ciocan care până acum ceva timp era purtător de cuvânt la Poliţia Capitalei. Toţi participanţii au ajuns în Poligonul de la Turcineşti cu speranţa că vor urca pe podium.

Şi în acest an etapa finală a Campionatului de TIR al M.A.I, care a ajuns la cea de 22-a ediţie, se desfăşoară la Târgu-Jiu.  Gorjul a găzduit până acum nu mai puţin de 12 competiţii de acest gen. Prefectul de Gorj Liviu Andrei a deschis oficial în această dimineaţă Campionatul de TIR al Ministerului Administraţiei şi Internelor.

„În poligonul de la Turcineşti se desfăşoară etapa finală a Campionatului de TIR al M.A.I. Sunt peste 100 de participanţi de la mai multe structuri din cadrul M.A.I şi competiţia are două manşe, atât la femei cât şi la bărbaţi. Joi se va şti câştigătorul competiţiei din acest an”, spune Daniel Tică., putător de cuvânt IPJ Gorj.

Printre participanţi se numără şi comisarul Şef Cristian Ciocan, fost purtător de cuvânt care reprezintă Poliţia Capitalei în finala campionatului. Ciocan participă pentru a doua oară la campionat şi se simte foarte bine Târgu-Jiu pentru că este oltean. „Eu sunt aici în calitate de participat. Reprezint poliţia capitalei şi de această dată vorbesc pistoalele. Cel mai bun trebuie să câştige. Eu sunt la a doua participare. Am mai concurat aici la Poligonul din Turcineşti. Mă simt foarte bine aici la Târgu-Jiu pentru că sunt oltean sunt din Severin şi când vin aici îmi încarc bateriile”, spune Cristian Ciocan.

Participanţii s-au pregătit pentru acest Campionat de TIR şi toţi au venit cu speranţa că vor ocupa un loc pe podium.

Vizualizări: 231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: