O femeie din Slivileşti, căutată de zeci de poliţişti şi localnici

O femeie din comuna Slivileşti a dispărut ieri dimineaţă de acasă. Zeci de localnici şi forţe de ordine au căutat-o ore întregi însă nici urmă de ea. Nu există niciun indiciu despre locul unde ar putea fi. Pe parcursul căutărilor au apărut ipoteze. Unii spun că a fost victima unui accident, alţii spun că probabil s-a rătăcit, femeia fiind surdomută. Primarul Sorin Bucurescu mai are o variantă: crede că aceasta ar putea fi înecată. La faţa locului au fost aduşi şi doi câini dresaţi în căutarea persoanelor dispărute.

Dispariţia femei a fost sesizată de familie ieri dimineaţă în jurul orei 3. Rudele acesteia spun că au căutat-o câteva ore însă văzând că e de negăsit au chemat în ajutor vecinii. „De la 7 căutăm după ea, am urcat dealul ăsta de trei ori, am căutat prin toate casele părăsite, nimic, n-am găsit-o. Doamne fereşte să nu fi fost lovită de vreo maşină şi ca să scape şoferul s-o fi aruncat-o pe undeva că era să o mai calce odată maşina că dacă nu aude nu se dă la o parte din drum“, a spus Iulian Negrea, unul dintre localnicii ce au participat la căutarea femeii.

Căutată cu ajutorul câinilor

Câteva ore mai târziu au ajuns la faţa locului şi forţele de ordine. Oamenii legii ajutaţi de doi câini dresaţi în căutarea persoanelor dispărute au scotocit pădurile din împrejurimi, însă nici urmă de femeie. „Căutăm prin împrejurimi, am anunţat şi la unităţile spitaliceşti, la maxi-taxi sperăm să o găsim şi mai mult să fie în viaţă“, a spus Cătălin Bâşnea, inspector principal IPJ Gorj.

Primarul din localitate, Sorin Bucurescu, a participat şi el la căutări. „Eram la biserică când am fost anunţat de familia femeii că a dispărut de acasă, am adunat vreo 30 de oameni să o căutăm, am anunţat şi poliţia din păcate nu e de găsit, sunt multe variante cum că a fost lovită de o maşină, e posibil să fie înecată nu ştim nimic despre locul unde se află şi în ce stare este“, a precizat acesta.

Galerie foto


Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: