Agoniseala unei familii din Preajba, mistuită de flăcări

Câteva anexe gospodăreşti ale unei locuinţe din Preajba au fost mistuite de flăcări. Mai multe animale şi păsări care se aflau în interiorul acestora au ars, iar proprietarii casei au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au suferit arsuri superficiale în încercarea lor de a se lupta cu flăcările. 

Alina POPESCU

Focul a cuprins ieri după-amiază gospodăria lui Ion Chiosan din Preajba. Proprietarii dormeau atunci când a izbucnit incendiul. Au luat foc anexele gospodăreşti, în unele erau depozitate cereale şi lemne, iar altele adăposteau animale. Cei care au dat alarma au fost chiar vecinii, care s-au speriat atunci când au văzut că flăcările se apropiau de gospodăriile lor. Câteva găini, un viţel şi câţiva porci au ars de vii în incendiu. „Era flacăra mare, când văzui flăcările strigai la ei şi abia îmi răspunseră, că dormeau. Nici ei nu ştiu de la ce luă foc. Un bărbat de lucrează pe stradă sună de veniră pompierii. Până veniră îmi arseră şi mie trei clăi de fân”, a spus Ion Şandru, vecin al familiei Chiosan. 

Două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj s-au deplasat la faţa locului pentru a stinge flăcările.

La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă. Medicii au acordat îngrijiri medicale proprietarilor casei, care au suferit arsuri superficiale pe mâini şi faţă în încercarea lor de a stinge focul.

Comentariu poză- Flăcările au mistuit anexele gospodăreşti ale unei familii din Preajba

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: