Bocșe a scăpat de cătușe!

Decizie nesperată luată de magistrații bucureșteni în privința fostului primar din Crasna, Iulian Bocșe, trimis în judecată și arestat preventiv într-un dosar de corupție instrumentat de Direcția Națională Anticorupție cu el în calitate de șef de resurse umane la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară București. Judecătorii au decis că inculpatul poate fi scos din spatele gratiilor și trimis în arest la domiciliu, la fel cum s-a întâmplat zilele trecute și cu fostul ministru Elena Udrea.

„Înlocuiește măsura arestării preventive a inculpatului Bocșe Iulian cu măsura preventivă a arestului la domiciliu. În baza art.221 alin.1,2 C.p.p.pe durata arestului la domiciliu ,inculpatul Bocșe Iulian are următoarele obligații: a) să nu părăsească imobilul în care locuiește din București,sector 3,str. Agricultori nr.121,bl.82,sc.1,et.8 ,ap.28 fără permisiunea organului judiciar în fața căruia se află cauza; b) să se prezinte în fața judecătorului de cameră preliminară și a instanței de judecată ori de câte ori este chemat; c) să nu comunice cu ceilalți participanți la comiterea infracțiunii,inculpații Cuzuc Dan Constantin și Toader Simona Elena și cu martorii din cauză. În baza 221 alin.4 C.p.p. atrage atenția inculpatului că în caz de încălcare cu rea credință a măsurii sau a obligațiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive”, a stabilit instanța de judecată.

Reamintim că Bocşe a fost arestat preventiv și trimis în judecată într-un dosar de corupție pentru că ar fi aranjat un concurs la OCPI București. A cerut vreo 15.000 de euro pentru a-i facilita lui Elena Simona Toader să câștige concursul, primind din suma respectivă circa 5000 de euro, după care pe fir au intrat procurorii DNA.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: