Bocşe se aşteptă la un răspuns plin de aiureli de la ANFP

Corina Dorobanţu este compatibilă cu funcţia de şefă la APIA Gorj, consideră Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP). Chiar dacă răspunsul la plângerea depusă în acest sens de Iulian Bocşe se lasă aşteptat, acesta a aflat „pe surse” că acesta conţine „aiureli” şi că îi este favorabil Corinei Dorobanţu.

Iulian Bocşe, preşedintele Asociaţiei Dreptate, Egalitate, Adevăr şi Solidaritate, încă mai aşteaptă un răspuns din partea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP) la sesizarea potrivit căreia actuala directoare de la APIA, Corina Dorobanţu, nu este compatibilă cu funcţia pe care o deţine. Deşi mărturiseşte că ştie deja răspunsul la sesizările făcute, Bocşe mai are o ultimă speranţă la instanţa de judecată. “Sesizările sunt făcute la începutul lunii iulie şi încă mai aştept. Răspunsul este deja formulat, mai trebuie doar să ajungă la mine. Din câte ştiu sunt nişte aiureli. Bineînţeles că ei vor spune că Dorobanţu este compatibilă”, a declarat Iulian Bocşe.

A dat ANFP în judecată

Dacă Iulian Bocşe este pesimist în ceea ce priveşte sesizările către ANFP, acesta spune că mai rămâne ca instanţa de judecată să-şi spună cuvântul. “Acţiunea în instanţă împotriva ANFP am băgat-o tot la începutul lunii urmând să primesc acum citaţia cu primul termen de judecată. În cererea către instanţă am solicitat suspendarea Corinei Dorobanţu din funcţia de director până la pronunţare. Să sperăm că măcar instanţa îşi va face treaba”, a adăugat Iulian Bocşe. 

Preşedintele ADER a sesizat ANFP cu privire la studiile Corinei Dorobanţu, în sensul că aceasta nu este absolventă de master în domeniul administraţiei publice, management şi nici în specializarea domeniului agricol.

Vizualizări: 72

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: