Bogoi e şef la Pandurii II

Adrian Bogoi a fost instalat recent ca antrenor la Pandurii II. Fostul fundaş al gorjenilor din urmă cu 8-9 ani are ca obiectiv să crească tineri jucători conform noii politici de la echipa a doua.

Reporter: Cum decurge pregătirea ?

Adrian Bogoi: Foarte bine, băieţii sunt receptivi, sunt copii buni care vor să facă performanţă şi e o speranţă pentru ei să ajungă acolo unde îşi doresc.

Rep.: Cum aţi primit vestea că sunteţi dorit antrenor la Pandurii II ?

A.B.: Foarte bine. Nu mă aşteptam, dar atunci când mi s-a propus a fost o surpriză plăcută pentru mine.

Rep.: Ştim că aţi jucat fundaş mult timp la Pandurii, cu ce amintiri aţi rămas din perioada aceea ?

A.B.: Amintiri foarte frumoase, am petrecut 4 ani de zile ca fotbalist aici, am avut rezultate remarcabile, mi-au plăcut oamenii, cei care s-au ocupat de club, au fost foarte corecţi cu mine şi revin cu mare plăcere.

Rep.: Vă gândeaţi atunci că aţi putea reveni ca antrenor la Târgu Jiu ?

A.B.: Da! Nu ştiu dacă a fost ca un obiectiv pentru mine, dar atunci când am plecat ca fotbalist, m-am gândit că poate o să revin ca antrenor aici.

Rep.: Ce părere aveţi de statutul pe care îl are acum clubul, vicecampioană a României, cât de mult a progresat în ultimul timp ?

A.B.: Foarte mult a progresat, au ajuns la un nivel mare, sper să se menţină acolo, clubul este foarte bine organizat, baza materială pusă la punct şi managementul unul din cele mai bune din ţară. Eu sper să continue pe aceeaşi linie.

Rep.: Despre proiectul de la Pandurii II ce ne puteţi spune? E vorba de o schimbare radicală în iarna aceasta, se va miza exclusiv pe jucătorii până în 21 de ani...

A.B.: Eu spun că e o schimbare logică. La acest nivel de Divizia C trebuie să dea posibilitatea mai mult tinerilor pentru că dacă la o anumită vârstă nu joci cel puţin la Divizia C sau B nu mai poţi să progresezi.

Rep.: Ce obiective vi s-au impus sau ce obiectiv v-aţi impus dumneavoastră pentru acest retur de campionat ?

A.B.: Obiectivele impuse de club sunt în primul rând creşterea jucătorilor. Imediat ce vom analiza lotul şi valoarea echipei, vom vedea şi ce obiective de clasament şi performanţă putem atinge. Dar în special e vorba de creşterea jucătorilor.

Rep.: Deci e mai important acest lucru decât locul din clasament ?

A.B.: Locul în clasament...oricum Pandurii II are o situaţie bună, nu se pune în discuţie retrogradarea, de promovat promovează decât o singură echipă, suntem la distanţă mare, nu retrogradează nimeni. Noi sperăm să facem o echipă foarte bună, chiar dacă e vorba de o echipă tânără.

Rep.: Aţi remarcat pe cineva până acum ?

A.B.: Da, pe mai mulţi jucători, dar nu vreau să dau nume. O să-i laud mai puţin şi o să-i pun mai mult să muncească.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: