Bogoi: Noi suntem ca o academie de copii

Pandurii Târgu Jiu a remizat în etapa a şasea, pe teren propriu, cu Gloria Buzău, scor 0-0 după un meci disputat pe terenul sintetic. Antrenorul Adrian Bogoi a avut din nou pe teren o echipă foarte tânără, dar a apreciat jocul în creştere de la meci la meci al elevilor săi şi punctul obţinut.

Pandurii pune probleme echipelor cu care joacă, dar nu reuşeşte să înscrie şi nici să câştige. Echipa din Târgu Jiu rămâne tot fără victorie în Liga 2 după şase etape, dar antrenorul Adrian Bogoi crede că şi punctul luat celor de la Gloria Buzău este foarte bun, raportându-se la diferenţa mare de valoare dintre cele două echipe. „Având în vedere valoarea celor două loturi, pentru că noi avem jucători veniţi de la juniori şi de pe Divizia C, cu o medie de vârstă de 20 de ani, este bun şi acest punct pentru noi.  Chiar dacă am luat doar un punct, noi am arătat că ne luptăm cu toate echipele din Liga 2 de la egal la egal. Şi sunt formaţii care sunt de un an sau doi în aceeaşi componenţă şi sunt bine organizate, cu bugete foarte mari şi tot timpul vin cu jucători de valoare pentru a mai împrospăta lotul”, a apreciat Bogoi.

Acesta compară echipa sa cu o academie de juniori care an de an creşte jucători şi îi dă altor formaţii: „Noi suntem ca o academie de copii, creştem jucători tineri şi, la un interval foarte scurt, după trei-patru luni, ne pleacă spre echipe mai bune. Avem o satisfacţie din acest punct de vedere, dar nu avem continuitate cu jucătorii şi nu putem să formăm un nucleu şi să mergem cu un lot de jucători 2-3 ani de zile, după care să ne batem pentru un obiectiv”.   

De cealaltă parte, antrenorul oaspeţilor, Ilie Stan, a apreciat jocul ca pe unul fără istoric, fiind deranjat de lipsa de atitudine a jucătorilor săi: „Nu reuşim de la un meci la altul să avem aceeaşi atitudine. Avem nevoie de continuitate şi nu poţi juca fotbal dacă nu ai atitudine, dar până la urmă e bine că plecăm cu un punct, decât nimic. Pandurii este o echipă organizată, cu jucători tineri, care îşi doresc să se afirme, dar este foarte greu pe acest teren şi pentru ei, şi pentru noi. Terenul sintetic nu ne-a permis să punem în practică ceea ce ne-am propus şi de aceea am pierdut două puncte la acest meci”.

Pandurii rămâne cu doar două puncte în clasament după acest meci, iar etapa viitoare va juca în deplasare, la Metaloglobus Bucureşti.

Vizualizări: 751

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: