CSM Târgu Jiu a debutat cu victorie şi la junioare (FOTO)

Echipa de junioare III a clubului CSM Târgu Jiu s-a impus duminică, în primul meci oficial disputat la Târgu Jiu, în faţa formaţiei CSS Drobeta Turnu Severin, scor 23 – 22. La meci au asistat aproximativ 400 de spectatori, intrarea fiind liberă la meciurile echipelor CSM.

 Junioarele III ale Clubului Sportiv Municipal au debutat duminică în noul sezon, evoluând pe teren propriu în faţa CSS Drobeta Turnu Severin. Handbalistele antrenate de Andrei Enache au reuşit să se impună la doar un gol diferenţă, scor 23 – 22, având în faţă a formaţie mult mai puternică şi experimentată. Antrenorul junioarelor III, Andrei Eneche a efectuat mai multe antrenamente în ultima săptămână înaintea debutului, fetele fiind prezente în sală chiar şi sâmbătă seara, după antrenamentul echipei de baschet.

Meciul a fost programat duminică, la ora prânzului, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu,acesta fiind primul meci oficial al unei echipe a CSM în sala pe care clubul o are la dispoziţie pentru antrenamente şi jocuri oficiale. În tribune atmosfera a fost incendiară, la acest debut asistând aproximativ 400 de spectatori, dotaţi cu vuvuzele, care au purtat echipa locală spre victorie, încurajând fetele în momentele dificile în care adversarele păreau să domine jocul.

Victoria junioarelor este a doua pentru echipele CSM Târgu Jiu, sâmbătă echipa de handbal senioare impunându-se în prima etapă, în deplasare, în faţa CSU Târgovişte.  Fetele au fost felicitate pentru acest debut şi de primarul Marcel Romanescu care a transmis felicitări şi celor doi antrenori care au luat loc pe banca echipei la acest meci, Andrei Enache şi expertul sportiv Dan Ilieş. „Avem două victorii în meciuri oficiale ale handbalistelor de la CSM. Le mulțumesc inimoșilor suporteri care au venit astăzi la stadion să susțină tânăra echipă târgujiană. Felicitări fetelor! Felicitări antrenorului Andrei Enache și expertului sportiv Dan Ilieş! Facem performanță la Târgu Jiu și avem spectacol sportiv de calitate”, a scris primarul Târgu Jiului pe pagina personală imediat după meci transmiţând un mesaj şi târgujienilor, să fie prezenţi la sală pentru a susţine sportivii CSM la meciurile viitoare.

Galerie foto





Vizualizări: 989

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: