Victorie pentru handbalistele de la CSM Târgu Jiu la debut

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Municipal a început sezonul Diviziei A cu o victorie clară în deplasare, scor 28 -16, în meciul cu CSU Târgovişte. Senioarele de la CSM Târgu Jiu sunt pregătite de antrenorul Liviu Andrieş, iar meciul de azi a fost primul joc oficial din istoria noului club înfiinţat la Târgu Jiu de către municipalitate.

 CSM Târgu Jiu a debutat azi în noul sezon cu o surprinzătoare victorie obţinută în deplasare, în faţa echipei CSU Târgovişte, scor 28 – 16, după ce la pauză gorjencele au condus cu 15 – 7.

Tot în prima etapă a Diviziei A la handbal feminin, Seria C, Dacia Mioveni s-a impus cu scorul de 25 – 21 (13 - 11) în meciul cu Naţional Râmnicu Vâlcea. Cel puţin până luni, când este programat ultimul meci al seriei dintre Activ Prahova şi ACS Kezilabda Klub, fetele de la CSM Târgu Jiu s-au instalat pe locul I în Seria C.

Mâine este programat un alt meci oficial al echipei de Junioare III a CSM cu CSS Drobeta Turnu Severin, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 12:00.

Galerie foto


Vizualizări: 836

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: