Victorie în meciul cu Rapid pentru ACS Viitorul

ACS Viitorul a furnizat surpriza etapei a şasea învingând Rapid Bucureşti în meciul care s-a disputat în Regie. Echipa lui Cristian Lupuţ nu a marcat decât un singur gol dar a luat toate cele trei puncte, graţie unui autogol al rapidiştilor.

În minutul 15 al partidei din Regie gazdele de la Rapid au înscris în propria poartă după ce Facundo Mallo a deviat pe spate, iar Manole, care se afla în duel cu un adversar, a trimis spre portarul Drăghia, dar acesta era ieşit iar balonul s-a scurs în plasă. Astfel oaspeţii de la ACS Viitorul au preluat conducerea pentru aproximativ 15 minute pentru că în minutul 29 Rapid avea să înscrie din nou, de această dată în poarta oaspeţilor. Antonio Sefer a marcat pentru 1-1, după o gafă uriaşă a portarului Anca-Trip. Sefer a executat o lovitură liberă de la 18 metri, a trimis slab la colţul scurt, dar portarul oaspeţilor a scăpat mingea pe sub mână. Balonul a ţopăit până la poartă, după care Trip a ratat intercepţia, iar mingea a ajuns în plasă.

La pauză Rapid şi ACS Viitorul Pandurii se aflau la egalitate, scor 1-1, după două goluri înscrise de rapidişti. În minutul 53 oaspeţii au preluat din nou conducerea cnd Vlad Prejmerean a înscris, după o lovitură liberă din lateral. Cioiu a trimis balonul din lovitura liberă în şase metri, Prejmerean a deviat pe spate, iar Drăghia n-a putut face nimic.

Astfel, şi cu ajutorul celor de la Rapid, ACS Viitorul a câştigat un meci în care gazdele au marcat de două ori dar au pierdut. Rapidiştii au acuzat faptul că trebuia să primească un penalty pe final dar nu li s-a acordat.

După şase etape, Rapid se află pe locul 7 în campionat, cu zece puncte iar lider este Turris, cu 18 puncte. CS Mioveni se află pe locul secund, cu 14 puncte iar pe poziţia de baraj se regăseşte SCM Gloria Buzău, cu 13 puncte.

Rapid  - ACS Viitorul 1-2

Stadion: Regie (Bucureşti)

Rapid: Drăghia - Voicu (cpt.), Manole, Mallo, Oanea - Djuric, Lazăr, Creţu - Sefer, Roskopf, Hlistei.  Rezerve: Achiriloaie - Pănoiu, Jorza, Dulca, Goge, Labeau, Dodoi.  Antrenor: Daniel Pancu.

Viitorul Pandurii: Anca-Trip - Ciul, Yabre, Oros (cpt.), Dragu - Gîrbiţa, Chiorean, Prejmerean, Cioiu - Hăjmăşan, Bădăuţă. Rezerve: Moga - Astafei, Chelaru, Pop, Pârnău, Buia, Porumb. Antrenor: Cristian Lupuţ

Arbitru: Adrian Illyeş (Ploieşti); Asistenţi: Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) şi Alexandru Filip (Timişoara); Rezervă: Andrei Lucian Ţiţii (Şura Mică - Sibiu); Observatori: Dan Monea (Aiud) şi Traian Marcu (Sibiu).

Vizualizări: 1,056

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: