Bustuchinul a dedicat victoria primarului Ion Ciocea

Petroliştii de la Bustuchin nu au avut emoţii deloc la meciul disputat în deplasare în etapa a doua, cu Minerul II Mătăsari. Oaspeţii s-au impus clar cu scorul de 4-0 prin golurile marcate de Manea, Pruteanu, Negrea şi Gîlcescu. Astfel, Petrolul îşi consolidează poziţia de lider în clasamentul ligii judeţene, în prima etapă reuşind o victorie la scor şi instalându-se pe locul I în clasament.

După ce în prima jumătate de oră nu au reuşit să deschidă scorul, din minutul 30, petroliştii au apăsat pedala de acceleraţie şi ocaziile au început sa apară. În minutul 34 Petre Manea a finalizat cu călcâiul, după o serie de ocazii în "cascadă" la poarta gazdelor iar două minute mai târziu  Silviu Pruteanu a prins un voleu de senzaţie, din afara suprafeţei de pedeapsă. Din minutul 62 scorul a devenit 3 -0 când Cristian Negrea a profitat de culoarul creat de Gîlcescu şi a înscris cu un şut la colţul lung. Scorul final a fost stabilit în minutul 91 de Ionuţ Gîlcescu care a speculat o gafă grosolană a apărătorilor adverşi, a driblat portarul şi a închis tabela. Următorul meci al echipei din Bustuchin se va disputa duminica viitoare, la Bustuchin, în compania formaţiei Ştiinţa Flacăra Roşia de Amaradia.

Formaţia trimisă pe teren de cuplul de atrenori Priescu  - Fugaru a fost următoarea: Preoteasa, Marina, Ghiozdan, Şosoi, Vasile, Baros (cpt), Pruteanu, Manea, Cojocaru, Negrea, Gîlcescu. Au mai jucat: Șelaru, Țucă, Nicolae şi Lingurici.

Vizualizări: 1,816

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: