Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bogoi: Pandurii s-ar putea bate pentru Liga I

Antrenorul de la Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Adrian Bogoi, crede că Pandurii s-ar putea bate pentru Liga I anul viitor, dacă ar avea un buget măcar la jumătatea altor echipe din Liga a II-a.

“Sperăm, chiar dacă sperăm de mult timp, să se remedieze situația financiară, pentru că nu se poate face performanță fără un buget adecvat. O să ne continuăm activitatea și sperăm ca lucrurile să se așeze în cel mai scurt timp”, a spus Bogoi.

Antrenorul face un apel la acționarii echipei, să se implice. “Sperăm să se sensibilizeze autoritățile locale din Târgu Jiu, primăria, Consiliul Județean. Să demareze lucrările la stadion, să putem să jucăm pe stadionul cel mare. Să ajute financiar echipa, centrul de copii și juniori”, a mai spus antrenorul la un post de radio.

“Cu un buget adecvat, la jumătatea altor echipe care se bat la promovare, Pandurii s-ar putea bate pentru Liga I”, este promisiunea lui Adrian Bogoi.

Vizualizări: 866

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: