Boicot în CL Motru. Posturi de medic, blocate

Consilierii PSD - ALDE - PSRo au boicotat ședința Consiliului Local Motru imediat după votarea primului proiect. Astfel, nu au putut fi discutate proiecte importante, inclusiv cel privind înființarea unor posturi de medic pentru secțiile nou-înființate.

Primarul crede că aleșii locali sunt interesați doar de indemnizații și nimic mai mult. “Am constatat că marea majoritate a consilierilor locali nu își doresc decât circ, nu își doresc decât să pună piedici primarului, iar principalul lor scop este de a obține acea indemnizație. Când i-am convocat în această ședință ordinară, unii au zis că au fost la ședința extraordinară, au fost la comisie, își primesc indemnizația, așa că nu mai vin. Au sfidat cetățenii care i-au votat și care i-au trimis în Consiliul Local”, a spus Jianu la TV Sud.

Au fost opt proiecte pe ordinea de zi, ultimul fiind inițiat de consilierii PSD-ALDE-PSRo. Acest ultim proiect a fost mutat primul, iar imediat după vot consilierii ALDE și PSRo s-au ridicat și au părăsit sala. Proiectul privea plata normei de hrană pentru polițiștii locali.

Alte proiecte importante au rămas nediscutate. “După ce toți consilierii locali au votat în altă ședință înființarea unor secții la spitalul din Motru, acum urma să completăm statul de funcții cu cele trei poziții de medic, ca să poată fi organizat concurs pentru ocuparea posturilor. Din păcate, consilierii au plecat din sală”, acuză primarul Jianu.

Gigel Jianu este primar PNL, dar majoritatea în consiliu este a PSD-ALDE-PSRo, astfel că din 2016 încoace scandalurile s-au ținut lanț în Consiliul Local. (A.A.)

Vizualizări: 2,397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: