Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bonusuri pentru cei care investesc în zonele afectate de închiderea mineritului

Ministrul Virgil Popescu a cerut autorităților locale din județele afectate de închiderea mineritului să urgenteze finalizarea planurilor de tranziție justă.

„Am pus în discuție inclusiv acordarea unor bonusuri pentru investitorii care vor să investească în acele zone, să facă capacități de producție industrială în acea zonă, să poată absorbi forța de muncă și a fost foarte bine privită atât la nivelul comisarului Fereira, cât și la nivelul vicepreședintei Vestager, a spus ministrul după discuția de acum câteva zile cu oficialii europeni.

“Practic, acele zone, veți vedea, vor beneficia de un bonus de ajutor de stat, adică intensitatea ajutorului de stat va fi mai mare în acele zone decât în alte zone care nu sunt prinse în planul de tranziție justă. Asta va duce, după părerea mea, un plus de investitori în acele zone”, a spus ministrul.

Șase județe, printre care Gorj și Hunedoara, vor beneficia de finanțări prin Fondul de Tranziție Justă. (A.A.)

Vizualizări: 1,512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: