Boza: Complexul are astăzi o situație financiară bună

Președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, dă continuu mesaje liniștitoare cu privire la soarta companiei, în ciuda pierderilor de 1,13 miliarde de lei de anul trecut. “Am avut vizita a două bănci, la nivel de directori. Au venit să se convingă,să analizeze situațiile financiare. Nu suntem în situația aia, în care toți plângeau, că ne apropiem de insolvență. Nu își dau seama acești oameni cât rău pot face acestei companii”, a spus Boza luni, într-o intervenție telefonică la Tele 3.

Mai mult decât atât, Boza susține, aproape în ciuda evidențelor, că situația companiei este bună. “Au plecat cu realitatea că noi nu suntem puși astăzi în situația, așa cum declară mulți, pe marginea insolvenței. Complexul are astăzi o situație financiară corectă, o situație financiară bună. Ne plătim datoriile la zi, am fost conformi”, a susținut managerul CEO în emisiune.

Sorin Boza spune chiar că societatea a înregistrat profit pe primul trimestru al anului. “Suntem auditați de către companii serioase din România, suntem verificați financiar de către toate băncile creditoare, ne sunt verificate rezultatele financiare lunar, pentru că raportăm băncilor aceste lucruri. Per ansamblu sunt apreciate aceste rezultate. Noi trebuie să găsim o soluție pentru a vedea cum putem să compensăm costul acestor certificate de CO2”, a spus Boza, precizând că CE Oltenia este pozitiv la finele primul trimestru al acestui an. (R.S.)

Vizualizări: 2,968

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: